Χονδρική

Η χονδρική πώληση καλύπτει περίπου το 80% του κύκλου εργασιών της Κάβας Σκαλιστήρι και εξυπηρετείται ξεχωριστά, από μονάδα που εδρεύει πολύ κοντά στο κατάστημα λιανικής και δίπλα από τα γραφεία της εταιρείας. Αφορά οινοπνευματώδη ποτά, αλλά και νερά, χυμούς, αναψυκτικά κ.λπ. και εξυπηρετεί χώρους εστίασης παντός τύπου, μπαρ, κλαμπ, καφέ και άλλες μονάδες, όπως χώρους συναυλιών και αεροπορικές εταιρείες, έως μίνι μάρκετ και περίπτερα. Καλύπτει όλη την Αττική. Ωστόσο, ο στόλος οχημάτων της Κάβας Σκαλιστήρι εξυπηρετεί τους πελάτες της εταιρείας και σε άλλες περιοχές. Με τη χονδρική ασχολείται το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της εταιρείας.

Τα μεγαλύτερα ατού της χονδρικής είναι η συνεχής ενημέρωση της εταιρείας, η συνέπεια, ο έλεγχος των προϊόντων και η ταχύτητα εξυπηρέτησης, αφού φορτηγά της Κάβας Σκαλιστήρι εκτελούν δρομολόγια 2 και 3 φορές ημερησίως. Έτσι εξασφαλίζεται η άμεση παραλαβή κάθε παραγγελίας των πελατών της χονδρικής, με ακρίβεια και φροντίδα.

Οι ιδιόκτητες αποθήκες της εταιρείας καλύπτουν περίπου 800 τ.μ., και φιλοξενούν όλα τα εμπορεύματα της Κάβας Σκαλιστήρι , σε άριστες συνθήκες αποθήκευσης. Η εξειδίκευση του προσωπικού, οι σύγχρονες μέθοδοι logistics, ο εξοπλισμός και τα κατάλληλα μηχανήματα μηχανοργάνωσης και αποθήκης εξασφαλίζουν την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της χονδρικής. Ο χώρος στάθμευσης που περιβάλλει τις αποθήκες εξυπηρετεί όλα τα μεγέθη οχημάτων, διευκολύνοντας και συντομεύοντας τη φορτοεκφόρτωση. Τέλος, η γειτνίαση με τα γραφεία, αλλά και με το εθνικό οδικό δίκτυο συμβάλλει περαιτέρω στην ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών χονδρικής.