Προϊόντα

Η Κάβα Σκαλιστήρι καλύπτει όλη τη γκάμα προϊόντων μιας κορυφαίας κάβας. Διαθέτει οινοπνευματώδη ποτά (αποστάγματα – π.χ. τσίπουρο, τσικουδιά, ούζο, ουίσκι, βότκα, τεκίλα, τζιν, κονιάκ, ρούμι κ.λπ. – λικέρ, μπίρες, RTDs κ.ά.), νερά Ρούβας, χυμούς, αναψυκτικά, αλλά και ξηρούς καρπούς, ντελικατέσεν, αξεσουάρ  ποτών. Σε κάθε επίπεδο, έμφαση δίνεται στα ελληνικά προϊόντα, με ειδικές συνεργασίες, αποκλειστικότητες κ.λπ., αλλά και στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Το νερό ΡΟΥΒΑΣ ιδανικά φιλτραρισμένο από τη φύση, καθαρό, ελαφρύ, υγιεινό, θα σας προσφέρεται πάντα ολοζώντανο όπως αναβλύζει από την πηγή.

Σύμφωνα με τους γεωλόγους που πραγματοποίησαν έρευνα στην περιοχή Γέργερη της Κρήτης, όπου αναβλύζει το φυσικό νερό Ρούβας, πριν από χιλιάδες χρόνια σημειώθηκε ένα ισχυρό γεωλογικό φαινόμενο.


Αποστάγματα

Τα ελληνικά αποστάγματα στην Κάβα Σκαλιστήρι αριθμούν πολλές δεκάδες προϊόντα. Περισσότερα από 30 ούζα, άλλα τόσα τσίπουρα, δεκάδες άλλα αποστάγματα, από διάφορα μέρη της Ελλάδας και τσικουδιές δημιουργούν μία εξαιρετική γκάμα, που ικανοποιεί τις απαιτήσεις και των πιο δύσκολων οπαδών των εν λόγω ποτών. Ποτών που σίγουρα αποτελούν τάση, αφού ταιριάζουν με την ελληνική κουλτούρα, στηρίζουν την τοπική παραγωγή και συντροφεύουν αποτελεσματικά τις ελληνικές διατροφικές συνήθειες.

Μπίρες
Οι μπίρες που θα βρείτε στην Κάβα Σκαλιστήρι είναι περισσότερες από 80, ενώ την υποστήριξη της εταιρείας έχουν οι ελληνικές μικροζυθοποιίες. Κατά τα άλλα, στα προϊόντα αυτής της κατηγορίας υπάρχουν οι γνωστές φίρμες του κόσμου, αλλά και μπίρες μοναστηριακές, μικρής παραγωγής, χωρίς ή με πολύ αλκοόλ κ.ά.

Ουίσκι
Με περισσότερα από 80 ειδών ουίσκι, η κάβα Σκαλιστήρι έχει όλα τα ταχυκίνητα και γνωστά προϊόντα αυτού του αποστάγματος, αλλά και πολλές premium, χρονολογημένες, malt και σπάνιες ετικέτες, ακόμα και ιδιαίτερες εμφιαλώσεις, από Σκοτία, Ιρλανδία, Καναδά, Αμερική και Ιαπωνία. Άλλωστε, στην Κάβα Σκαλιστήρι εκτιμάμε πως παρότι το ουίσκι είναι τόσο γνωστό και αγαπημένο ποτό έχει πολλά περιθώρια εξερεύνησης.

Βότκα
Ένα πραγματικά ξεχωριστό προϊόν  θεωρεί τη βότκα η Κάβα Σκαλιστήρι και την αντιμετωπίζει ανάλογα. Με περισσότερες από 50 προτάσεις, καλύπτει όλες τις υποκατηγορίες βότκας, διαθέτοντας ετικέτες αυτού του προϊόντος από διάφορες πρώτες ύλες και προελεύσεις: Πολωνία, Σουηδία, Αμερική, Γαλλία κ.ά. και βέβαια από τη Μέκκα της βότκας, τη Ρωσία.

Λικέρ
Ξεχωριστή είναι η Κάβα Σκαλιστήρι , ανάμεσα στα ανάλογα καταστήματα, όσον αφορά τη συλλογή της σε λικέρ, ποτό με παράδοση στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο που ανάμεσα στα 60 περίπου προϊόντα λικέρ, περισσότερα από 30 είναι ελληνικά: ανάμεσά τους είναι η Μαστίχα, το Κίτρο, η Τεντούρα, η Φατουράδα, αλλά και γεύσεις όπως καρυδάκι, τριαντάφυλλο, φουντούκι κ.ά. Εκτός αυτών, όμως, τα λικέρ στην Κάβα Σκαλιστήρι έχουν πολλές και διάφορες προελεύσεις.

Σιρόπια και Πουρέδες φρούτων.
Ιδιαίτερα προϊόντα, που απευθύνονται κυρίως στη χονδρική, είναι τα σιρόπια και οι πουρέδες φρούτων, που χρησιμοποιούνται στα κοκτέιλ, αυξάνοντας τη χρωματική και την αρωματική τους ένταση. Ιδίως τώρα που τα κοκτέιλ αποτελούν τάση, η Κάβα Σκαλιστήρι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και των πιο δύσκολων πελατών της. Δεν παραλείπει όμως να εξυπηρετεί και να συμβουλεύει και ιδιώτες, πελάτες της λιανικής, για το πώς θα χρησιμοποιήσουν τα εν λόγω προϊόντα, προκειμένου να κάνουν τα πάρτι και άλλες εκδηλώσεις τους ακόμα πιο απολαυστικές.

Ξηροί Καρποί
Η κάβα Σκαλιστήρι δεν διαθέτει ξηρούς καρπούς για να εμπλουτίσει απλώς τα προϊόντα της. Οι ξηροί καρποί της είναι πρώτης ποιότητας και όσοι μπορούν και ευδοκιμούν στη χώρα μας διατίθενται αποκλειστικά από ελληνική παραγωγή. Παρά την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους, αφού αγοράζονται σε μικρές ποσότητες, που ψήνονται καθημερινά, έχουν επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Η Κάβα Σκαλιστήρι εμπλουτίζει συνεχώς τα προϊόντα της και πάλι με έμφαση στην ελληνική παραγωγή (αυγοτάραχο, μανιτάρια, μαρμελάδες, ντιπ, πατέ, λιαστά προϊόντα, διάφοροι έτοιμοι μεζέδες, αλλά και σοκολάτες, πραλίνες κ.ά.).