Η κάβα μας

Η λιανική της Κάβας Σκαλιστήρι καλύπτει περίπου το 20% των πωλήσεων της εταιρείας. Μεγάλο μερίδιο αυτών κατέχει το επιχειρηματικό και μη δώρο, στο οποίο η πείρα και η εξειδίκευση της κάβας είναι μεγάλη, αποτέλεσμα και το ευρύ πελατολόγιο κορυφαίων εταιρειών που την εμπιστεύονται.

Μεγάλη σημασία δίδεται στις προσωπικές επαφές με τους πελάτες μας , οι απαιτήσεις τους απέναντι στην κάβα αυξάνονται, δημιουργώντας γι’ αυτήν προκλήσεις, αλλά και αισθήματα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

circle_5s-0,75ltΙδιαίτερη θέση στη  πώληση της Κάβας Σκαλιστήρι κατέχει το Νερό Ρούβας, που πρωταγωνιστεί στα ράφια κάθε κάβας. Η Κάβα Σκαλιστήρι είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος διάθεσης του εμφιαλωμένου Νερό Ρούβας.

Έμφαση δίνεται όμως και στα παραδοσιακά ελληνικά αποστάγματα: ούζο, τσίπουρο και λικέρ, με πολλές δυσεύρετες ετικέτες, όπως η Φατουράδα από τα Κύθηρα, το Κίτρο Νάξου, η Μαστίχα Χίου, η Τεντούρα Πατρών κ.ά., Τα προϊόντα της κάβας συμπληρώνονται από μια σημαντική συλλογή από μπίρες εισαγωγής και όλα τα γνωστά, αλλά και τα πιο σπάνια οινοπνευματώδη ποτά, που διατίθενται σε μεγάλη γκάμα: ουίσκι, κονιάκ, τζιν, βότκα, κ.λπ.

Τέλος, η Κάβα Σκαλιστήρι  διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένους, ολόφρεσκους ξηρούς καρπούς,  και διάφορα αξεσουάρ οίνων και ποτών.